Vanhaezebrouck over transfer Dendoncker: “Bevestiging van wat ik heb gezegd”

Vanhaezebrouck over transfer Dendoncker: “Bevestiging van wat ik heb gezegd”

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 20:48vr 10-08-2018 om 20:48

Leander Dendoncker kan opgelucht ademhalen, de Rode Duivel heeft zijn gedroomde transfer naar de Premier League te pakken. Coach Hein Vanhaezebrouck laat zich nu uit over de transfer van de middenvelder naar Wolverhampton.

Vanhaezebrouck had een vertrek van Dendoncker al een tijdje aangekondigd. "Het is een mooie stap voor hem. Het is de bevestiging van wat ik al een tijdje heb gezegd: dat hij onze club ging verlaten. Het was het moment voor hem om te vertrekken, en misschien voor ons ook. Ik heb hem gefeliciteerd en ik hoop dat alles voor hem goed verloopt en dat hij de volgende stap in zijn carrière kan zetten", wordt de oefenmeester geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Als hij het goed doet bij Wolverhampton, zit er misschien nog wat meer in in de toekomst. We moeten ook zien wat Wolverhampton zal brengen. Het is een nieuwkomer met ambitie. Misschien maken ze wel een fantastisch jaar door en moet hij niet meer verleggen omdat zij al subtop spelen. Daar moeten we allemaal niet op vooruitlopen. Maar ik ben blij voor hem, want hij heeft er lang op moeten wachten. Het was een paar keer net niet, maar uiteindelijk heeft hij toch zijn volgende uitdaging te pakken”, aldus Vanhaezebrouck.

Poll

Gaat Dendoncker slagen in Engeland?

(610 stemmen)

Plaats een reactie

Messifanboy +1220
vrijdag 10 augustus 2018 om 21:20
Maar wat als Wolverhamton volgend jaar degradeert ? Gaat hij dan opnieuw weg ?
Vind ik leuk
zaterdag 11 augustus 2018 om 08:22
Hopen voor hem van wel... maar vrees er voor. Hij zal het niveau van twee seizoenen geleden moeten halen, zoals in halve finale tegen Manchester United
Vind ik leuk
Joesay +884
zaterdag 11 augustus 2018 om 10:24
Awel, te hopen voor hem en anders is het terug zo een gastje dat met grote mond wou vertrekken en met knikkende knieën terug wilt komen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws