Breaking News uit Spanje: Modric blijft en gaat net zoveel verdienen als Ramos

Breaking News uit Spanje: Modric blijft en gaat net zoveel verdienen als Ramos

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 19:30vr 10-08-2018 om 19:30

De Spaanse krant Marca weet het zeker: Luka Modric blijft bij Real Madrid. De Kroatische middenvelder vertrekt níet naar Internazionale en kan in Madrid een salarisverhoging tegemoet zien.

Marca maakt melding van de nieuwe ontwikkelingen rond Modric. Het nieuws staat haaks op de eerdere berichtgeving van de krant, waarin stond dat Modric naar verwachting een officieel transferverzoek in zou dienen bij voorzitter Florentino Pérez. Zover lijkt het dus niet te komen, aldus de invloedrijke krant een paar uur later.

Modric blijft het shirt van Real dragen en heeft opslag gekregen van Pérez. De Kroaat gaat bij De Koninklijke net zoveel verdienen als grootverdiener en aanvoerder Sergio Ramos, een blijk van waardering voor zijn prestaties in het Bernabéu en op het WK in Rusland, waar hij met Kroatië de finale bereikte en de Gouden Bal in de wacht wist te slepen.

Modric gaat dus hetzelfde verdienen als Ramos en moet alleen Gareth Bale voor zich dulden in het salarishuis. Hij gaat er twee miljoen euro netto per seizoen op vooruit. Zijn jaarlijkse salaris wordt tien miljoen, waar dat eerder acht miljoen was. Tijdens het gesprek met Pérez heeft het kamp van Modric een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. 

Plaats een reactie

Riddlin +2603
vrijdag 10 augustus 2018 om 20:00
Dus Modric gaat evenveel verdienen als Witsel bij Dortmund
Vind ik leuk
dethklok28 +5429
vrijdag 10 augustus 2018 om 20:14
Was te verwachten. :-) goed voor Madrid. En voor het voetbal eigenlijk ook
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws