'AC Milan zoekt en meldt zich bij Nederlands international van 25 miljoen euro'

'AC Milan zoekt en meldt zich bij Nederlands international van 25 miljoen euro'

10-08-2018 15:34
16

De naam van de Nederlander Quincy Promes duikt vrijdag weer op in het geruchtencircuit. AC Milan heeft de 26-jarige aanvaller van Spartak Moskou op de korrel.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. De leiding van AC Milan zou deze week contact hebben gezocht met het management van Promes. Dat verliep goed, want de Oranje-international ziet een transfer naar de Serie A blijkbaar helemaal zitten. Hij wil zich graag meten met een hoger niveau.

Van een afgeronde transfer is nog geen sprake. Milan moet eerst onderhandelen met Spartak Moskou, dat naar verluidt 25 miljoen euro vraagt. In Moskou wacht men het openingsbod uit Italië geduldig af. Mogelijk wil Milan eerst proberen Promes te huren om de Financial Fair Play-regels te omzeilen.

Milan is deze zomer (weer) bezig met een grondige renovatie van de selectie. Mattia Caldara en Gonzalo Higuain, die beiden overkwamen van Juventus, zijn tot dusver de meest in het oog springende versterkingen. Daar staat het vertrek van Leonardo Bonucci naar Juventus tegenover.