'Spanjaarden geven komst van Batshuayi definitief op, Silva wordt aanwinst'

'Spanjaarden geven komst van Batshuayi definitief op, Silva wordt aanwinst'

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 11:30vr 10-08-2018 om 11:30

Sevilla FC heeft de strijdbijl om Michy Batshuayi definitief begraven. De Andalusiërs wilden de Rode Duivel er erg graag bij, maar beseffen dat hij geen spek voor hun bek is. Ze hebben het geweer dan ook van schouder veranderd.

Volgens Marca is Sevilla zo goed als rond met André Silva, de spits van AC Milan. De Portugees zou snel landen in de hoofdstad van Andalusië, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een huurcontract voor één seizoen. Ook stadsgenoot Internazionale zou op de loer liggen voor de Rossonero.

Bij AC heeft Silva alvast geen perspectieven meer. De talentvolle aanvaller werd pas vorige zomer ingelijfd om Milan een nieuwe look te geven, maar daar slaagde hij niet in. Pas in maart wist de Europese kampioen van 2016 zijn eerste treffer in de Serie A op te laten tekenen.

Hoe de toekomst van Batshuayi er nu uit ziet, is voorlopig koffiedik kijken. Een uitleenbeurt lijkt het meest waarschijnlijke, er zijn nog steeds verschillende andere clubs geïnteresseerd in zijn diensten. Toch valt ook de optie om bij Chelsea volop zijn kans te wagen niet uit te sluiten.

Poll

Wat kan Batshuayi best doen?

(160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws