'PSG opent offensief voor wereldkampioen: Barcelona kan bericht verwachten'

'PSG opent offensief voor wereldkampioen: Barcelona kan bericht verwachten'

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 10:15vr 10-08-2018 om 10:15

Paris Saint-Germain onderzoekt de mogelijkheid om Ousmane Dembélé over te nemen van FC Barcelona. Dat meldt Paris United. Antero Henrique, technisch directeur van de Franse kampioen, zou deze week een eerste stap in de goede richting hebben gezet.

Het is volgens Paris United nog te vroeg om te spreken van een naderend akkoord, maar het staat vast dat PSG bovengemiddeld geïnteresseerd is in Dembélé. De ambitie van de grootmacht uit Parijs is simpel: de beste Franse voetballers contracteren. Dat lukte niet bij N'Golo Kanté (Chelsea), maar Dembélé maakt mogelijk wél de overstap. Henrique heeft inmiddels contact met de entourage van Dembélé.

PSG heeft in de onderhandelingen een belangrijk ijzer in het vuur: met Thomas Tuchel staat er een goede bekende van Dembélé aan het roer. De twee werkten succesvol samen bij Borussia Dortmund. Het lijkt een kwestie van tijd voordat PSG een bod neerlegt in Barcelona. Het contract van Dembélé loopt medio 2022 af. Op de laatste dag van de Engelse transferperiode zou Arsenal nog een ultieme poging hebben gedaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws