Kortrijk gaat alweer roemloos onderuit, Club Brugge heer en meester in eigen huis

Kortrijk gaat alweer roemloos onderuit, Club Brugge heer en meester in eigen huis

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 14:04vr 10-08-2018 om 14:04

Na het goede competitiebegin krijgt Club Brugge nog een degradatiekandidaat over de vloer. Deze keer is KV Kortrijk de tegenstander. Maar heel moeilijk lijkt het niet te worden voor Blauw-Zwart. Bij Daily Odds gelooft men alvast rotsvast in winst voor de Bruggelingen.

HOGE ODDS! Club Brugge blijft maar winnen in eigen huis, Kortrijk gaat stevig onderuit!

De Bruggelingen zijn uiteraard de grote favoriet voor deze wedstrijd. Zeker als je naar de vorige partijen kijkt. Het won al 6 thuiswedstrijden op rij tegen Kortrijk en kon in 12 van de laatste 14 thuiswedstrijden tegen KVK minstens 2 keer scoren. Reden genoeg dus om met veel vertrouwen de Kortrijkzanen te ontvangen.

Dat Club Brugge de grote favoriet is, zien we ook bij bookmaker Betway. Winst voor de Bruggelingen staat aan een odd van 1,25. Heel weinig vertrouwen dus in Kortrijk.

Kortrijk is ook helemaal niet in goede doen. Het kon in de eerste twee wedstrijden van het seizoen opgeteld... 0 kansen creëren. Daarentegen kreeg het wel al 35 kansen tegen en slikte het 4 doelpunten. Een goed keepende Thomas Kaminski kon twee regelrechte blamages voorkomen.

Tegen Club Brugge moet het dan ook niet hopen op puntengewin. De thuisploeg kan echter niet rekenen op Wesley Moraes én Abdoulay Diaby, waardoor het net geen absolute afstraffing zal worden. Winst voor Club Brugge, maar minder dan 3,5 gescoorde doelpunten in deze wedstrijd is ons advies. Waag je ook die gok? Dan krijg je een mooie 2,40 keer je inzet terug!


Match facts

  • Club Brugge won de laatste 6 thuiswedstrijden tegen KVK;
  • Club Brugge verloor dit seizoen nog niet;
  • Club Brugge scoorde minstens 2 keer in 12 van de laatste 14 thuiswedstrijden tegen KVK;
  • Club Brugge doet het zonder spitsen Wesley Moraes en Abdoulay Diaby;
  • KV Kortrijk creëerde dit seizoen nog geen enkele kans.

HOGE ODDS! Club Brugge blijft maar winnen in eigen huis, Kortrijk gaat stevig onderuit!

Bekijk het laatste nieuws