'Manchester United met lege handen: Real Madrid wil niet meewerken aan recorddeal'

'Manchester United met lege handen: Real Madrid wil niet meewerken aan recorddeal'

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 09:36vr 10-08-2018 om 09:36

Manchester United heeft tijdens de laatste dag van de Britse transfermarkt uit alle macht geprobeerd om de al weken durende zoektocht naar een centrale verdediger alsnog te voltooien. Toby Alderweireld, Jerome Boateng, Yerry Mina, Harry Maguire en Diego Godín kwamen echter geen van allen naar Old Trafford.

Volgens Manchester Evening News waren The Mancunians nog het meest concreet voor Alderweireld. De club onderhandelde met Tottenham Hotspur, dat twee United-spelers wilde hebben in ruil voor de oud-Ajacied: naar verluidt ging het om Anthony Martial en Juan Mata. De deal tussen beide Premier League-grootmachten kwam echter niet van de grond. Daarnaast werd Boateng te blessuregevoelig gevonden en Mina en Maguire te duur. Godín lijkt de interesse vanuit Manchester vooral gebruikt te hebben om een beter contract bij Atlético Madrid af te dwingen.

Manchester Evening News meldt bovendien dat de nummer twee van het vorige Premier League-seizoen nog een ultieme wanhoopspoging heeft gewaagd voor Real Madrid-stopper Raphaël Varane. De club zou 111 miljoen euro hebben geboden, waarmee de 25-jarige Fransman met afstand de duurste verdediger aller tijden zou zijn geworden. Real Madrid heeft het bod naar verluidt van tafel geveegd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws