Als we kunnen scoren in Poznan, dan kunnen de boeken meteen dicht

"Als we kunnen scoren in Poznan, dan kunnen de boeken meteen dicht"

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 08:50vr 10-08-2018 om 08:50

KRC Genk heeft zijn heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League met 2-0 gewonnen. Het Poolse Lech Poznan moest het onderspit delven, al hadden de Limburgers de score gerust hoger kunnen doen oplopen.

Sébastien Dewaest is als verdediger tevreden, vooral met het feit dat Genk geen enkel doelpunt incasseerde. "We moeten alleen het goede onthouden van de match. We hebben helemaal niks weggegeven. En we hebben er twee gemaakt", aldus de Genk-verdediger in Het Laatste Nieuws.

Al geeft de bonkige centrale verdediger aan dat er marge is voor verbetering. "Natuurlijk hadden het er wat meer mogen zijn. Ook ik had minstens één keer moeten scoren. Maar dat neemt niet weg dat 2-0 toch een zeer goede uitgangspositie is."

"Als we het boeltje achterin goed gesloten houden en het kopje erbij houden, moeten we zeker in staat worden geacht om ook in Poznan te scoren. Dan kunnen de boeken meteen dicht", verwacht Dewaest dat zijn team zich makkelijk plaatst voor de Play-Offronde.

Poll

Haalt Genk de volgende ronde?

(258 stemmen)

Plaats een reactie

Patfey +6195
vrijdag 10 augustus 2018 om 13:27
Met 3-0 waren ze veilig geweest, maar 2-0 zou moeten volstaan. Vooral proberen vroeg te scoren, dan kunnen de boeken inderdaad toe.
Vind ik leuk
Gimini +1019
zaterdag 11 augustus 2018 om 11:35
Kan me moeilijk voorstellen dat ze in Poznan niet tot scoren zullen komen . Daar alles gaan dichtgooien zou niet verstandig zijn , zo zit deze ploeg niet ineen. Gewoon hun spel spelen en gaan , het mss een cliché, maar aanval is de beste verdediging en aanvallen kunnen ze, daar twijfelt niemand aan .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws