'Gesprek tussen Modric en Perez: officieel transferverzoek is op komst'

'Gesprek tussen Modric en Perez: officieel transferverzoek is op komst'

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 07:45vr 10-08-2018 om 07:45

Luka Modric en Real Madrid gaan een belangrijke dag tegemoet, verwacht Marca. Volgens de invloedrijke sportkrant hebben de beste speler van het voorbije WK en zijn zaakwaarnemers vrijdag een afspraak met voorzitter Florentino Perez.

Modric zal naar verwachting een officieel transferverzoek indienen. De 32-jarige spelmaker wordt al enige tijd gevolgd door Internazionale. Perez liet onlangs weten dat hij de Kroaat voor niet minder dan 750 miljoen euro kwijt wil, maar het kamp-Modric lijkt aan te willen sturen op een gentlemen's agreement. Of de Real Madrid-preses hierin mee wil gaan, is overigens nog maar de vraag. Perez wil na Cristiano Ronaldo niet nóg een vedette naar Italië laten gaan en is bereid om de Kroatische routinier een salarisverhoging aan te bieden.

In Milaan kan Modric echter gedurende vier seizoenen tien miljoen euro per jaar gaan verdienen, meldde AS donderdagochtend. Bovendien kan de Kroaat voor hetzelfde jaarsalaris zijn carrière afsluiten bij het Chinese Juangsu Suning, dat dezelfde eigenaren heeft als Inter. Het huidige contract van Modric loopt nog door tot medio 2020.

Plaats een reactie

Geertvdd +3982
vrijdag 10 augustus 2018 om 07:55
Die gaat waarschijnlijk ook naar Nantes ...
Vind ik leuk
Patfey +6195
vrijdag 10 augustus 2018 om 13:25
Misschien een soldencompromis, mag weg voor de helft van de prijs, 375 miljoen dus😃
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws