AA Gent wint, maar Foket ziet gebreken: Voor verbetering vatbaar

AA Gent wint, maar Foket ziet gebreken: "Voor verbetering vatbaar"

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 22:00do 09-08-2018 om 22:00

AA Gent heeft met 0-1 gewonnen van Jagiellonia Bialystok, een perfecte uitgangspositie dus. Dat vindt ook Thomas Foket, al speelde AA Gent verrevan een wereldmatch.

Bij Sporza geeft Foket zijn eerste reactie. "Ik denk dat het een perfect resultaat is, we hadden daarvoor getekend. Er is ruimte voor verbetering, want we hadden meer kunnen scoren als we rustiger aan de bal waren. Maar OK, het was heel warm en de tegenstander ging er honderd procent voor."

AA Gent moest toch even vrezen voor de tegenstander. "Ik denk dat we in de tweede helft wat slordiger waren, in de omschakeling én in balbezit. Ze konden kleine prikjes geven op de counter. Ze wachten daarop, het is geen ploeg die het spel maakt. Ze wachten op het foutje en breken dan uit."

AA Gent boekt zo zijn eerste officiële zege van het seizoen. "Dat doet deugd, dit geeft vertrouwen voor zondag (tegen Waasland-Beveren, red). Het is misschien wel goed dat we dan thuis spelen, met het publiek achter ons. We moeten gewoon deze lijn doortrekken."

Lees meer over:Europa LeagueKAA Gent

Plaats een reactie

donderdag 9 augustus 2018 om 22:08
Met zo een vliegenvanger gaat de ploeg nog dikwijls de boot ingaan 😡😡
Bestuur::: hou kalenic aub 👍👍
Vind ik leuk
Geertvdd +3953
vrijdag 10 augustus 2018 om 07:04
Eueuhhhh ... Gent heeft de 0 gehouden en Foket stond niet in de goal... relevantie?
Vind ik leuk
vrijdag 10 augustus 2018 om 11:21
Eeuheuh, zijn reactie zal wellicht over Coosemans gaan.. heb je gekeken naar de match? Drie keer (3!) zat hij er volledig naast te grabbelen / bal te lossen bij hogere voorzetten. Ballen die Kalinic altijd klemvast heeft. Tegen een betere ploeg wordt dat sowieso afgerekend. Dus ja, toch wel relevant. Voor de duidelijkheid, was/ben niet zo anti-coosemans als sommigen maar dit was wel erg pijnlijk en zorgwekkend om te zien.
Vind ik leuk
Geertvdd +3953
vrijdag 10 augustus 2018 om 18:03
Snap dat wel, maar op Coosemans reageren in een artikel over Foket vind ik niet relevant...
Vind ik leuk
reality +352
vrijdag 10 augustus 2018 om 16:51
Coosemans kan niet presteren onder druk bij topploegen, dat was zo bij Brugge en nu ook bij Gent. Hij is een goeie doelman bij een middenmoter maar ook niet meer.
Vind ik leuk
Geertvdd +3953
vrijdag 10 augustus 2018 om 18:05
Denk dat je hem gewoon wat vertrouwen moet geven. Dat kreeg hij niet bij Brugge (toegegeven, het was op de eerste paar wedstrijden na niet goed...), en als hij dat nu ook niet krijgt dan heeft Gent idd een probleem
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws