UPDATE: 'Club krijgt concurrentie van Nederlandse topclub voor 'nieuwe Kanté''

UPDATE: 'Club krijgt concurrentie van Nederlandse topclub voor 'nieuwe Kanté''

Gepubliceerd: zaterdag 11 augustus 2018 om 15:18za 11-08-2018 om 15:18

Club Brugge is nog niet klaar op de transfermarkt. Ivan Leko gaf eerder al aan dat er nog drie versterkingen zullen komen. Een verdedigende middenvelder lijkt één van die versterkingen te gaan worden. Club heeft alvast één speler in het vizier.

Het Nigeriaanse The Independent meldt dat de jonge Nigeriaan Abdul Zubairu op weg is naar ons land. De exacte ploeg waar hij naar trekt, is niet geweten, maar Club Brugge werd vaker naar voren gebracht door het medium.

Zubairu is een negentienjarige Nigeriaan die momenteel uitkomt voor AS Trencin. Heel wat Belgische ploegen deden eerder al zaken met de club, zo haalde Club Brugge Wesley Moraes weg bij Trencin en ging KAA Gent onder andere Moses Simon losweken bij de Slowaken.

De middenvelder wordt in eigen land alvast gezien als een bijzonder groot talent. Zo wordt hij bestempeld als 'de nieuwe Kanté'. Bij Club Brugge moet Zubairu de doublure worden van Marvelous Nakamba, die momenteel nog out is.

Update 11/08 15u18: Club Brugge heeft Zubairu nog lang niet binnen. Zo meldt Own Goal Nigeria dat er heel wat clubs het vizier hebben gericht op de Nigeriaan. Niet alleen is er concurrentie uit België, maar ook Ajax zou zich inmiddels hebben gemeld voor de middenvelder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws