Fans tonen hun appreciatie voor Saelemaekers: Dat hebben ze me verteld

Fans tonen hun appreciatie voor Saelemaekers: "Dat hebben ze me verteld"

09-08-2018 16:00
8

Alexis Saelemakers heeft het Astridpark nu al veroverd. De youngster op de rechterflank wint harten met zijn gave techniek en lange rushes. Dat is ook al te merken in de fanshop.

Sport/Voetbalmagazine sprak met zijn manager Jean-Marc Schellens, die zijn opmars ook op de voet volgt. De fans van Anderlecht hebben hem duidelijk al in de harten gesloten... en ook op hun rug.

"Ik ben onlangs in de fanshop geweest en ze hebben me verteld dat zijn shirt een van de best verkochte is bij het begin van het seizoen. Ik vind dat prachtig voor hem. Het bewijst dat de mensen hem appreciëren en dat hij hen geeft wat ze verlangen. Hij loopt en vecht zonder ophouden. Dat zien de mensen graag."

Als Saelemakers zijn niveau aanhoudt kan hij het ver schoppen, denkt Schellens. "Ik geloof echt in hem. Toen ik enkele maanden geleden zag hoe goed hij het deed bij de Belgische U19 onder Gert Verheyen, tegen Spanje en Frankrijk, sterkte me dat in de overtuiging dat hij alles heeft om het te maken. Niettemin verwacht ik van hem dat hij minder gele kaarten pakt voor mekkeren...", eindigt hij nog met een kritische noot.