'Arsenal verrast en legt megabod van 100 miljoen euro neer in Barcelona'

'Arsenal verrast en legt megabod van 100 miljoen euro neer in Barcelona'

09-08-2018 15:45
3

Het is niet uitgesloten dat Arsenal op de slotdag van de Engelse transferperiode nog een konijn uit de hoge hoed tovert. De Londenaren hebben een bod uitgebracht op FC Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé.

Althans, dat meldt El Confidencial. Arsenal zou bereid zijn 100 miljoen euro te betalen voor Dembélé. De Franse aanvaller is volgens Spaanse medium niet gelukkig in Barcelona en werd vorige week op de foto gezet met een aantal Arsenal-spelers, waaronder Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette.

Of Arsenal kans maakt op Dembélé moet in de komende uren blijken. Haast is geboden, want de transfermarkt sluit in Engeland om 18.00 uur. Barcelona wil naar verluidt alléén meewerken aan een last minute-deal als Dembélé een transferverzoek indient, maar dat ligt niet voor de hand.

De geruchten rond Dembélé komen niet volledig uit de lucht vallen. El Mundo Deportivo meldde deze week ook al dat Arsenal belangstelling heeft. Dembélé speelt pas één seizoen bij Barcelona, dat een basisbedrag van 115 miljoen euro voor hem betaalde aan Borussia Dortmund.