'Inter kan beroep doen op Nainggolan voor competitiestart'

'Inter kan beroep doen op Nainggolan voor competitiestart'

09-08-2018 11:16
1

Er lijkt een einde te komen aan het blessureleed van Radja Nainggolan. Volgens Italiaanse media zou hij inzetbaar zijn voor de competitieopener tegen Sassuolo op 19 augustus. 

Nainggolan viel vorige maand geblesseerd uit tijdens een oefenwedstrijd tegen het Zwitserse Sion. Uit medisch onderzoek bleek dat de rectus femoris geraakt was, een spier aan de voorzijde van het dijbeen. Hoelang Internazionale Il Ninja zou moeten missen, bleef onduidelijk. Zaterdag 11 augustus neemt Inter het in een laatste oefenduel op tegen Atlético Madrid. Ook deze laatste oefenpot zal zonder Nainggolan gespeeld worden. Onze landgenoot mist zo de de hele voorbereiding bij Inter Milaan en heeft amper honderd minuten op de teller staan bij zijn nieuwe club. 

Er is echter licht aan het einde van de tunnel. Italiaanse media berichten dat coach Luciano Spalletti naar alle waarschijnlijkheid beroep zal kunnen doen op Nainggolan voor de start van de competitie. Het is dus uitkijken naar 19 augustus om Nainggolan in actie te zien tegen Sassuolo.