'KAA Gent heeft oplossing gevonden voor spits: uitleenbeurt met optie tot koop'

'KAA Gent heeft oplossing gevonden voor spits: uitleenbeurt met optie tot koop'

11-08-2018 09:40
2

KAA Gent wil graag een oplossing vinden voor aanvaller Mamadou Sylla. Die kwam voor liefst 3,85 miljoen euro over van Eupen, maar de machine kwam nooit op gang. Nu zou hij een herkansing krijgen bij Zulte Waregem.

Het Laatste Nieuws weet dat Zulte Waregem de aanvaller heel graag wil overnemen, zij het dan wel op huurbasis. Bij KAA Gent scoorde de Senegalees vorig seizoen amper één doelpunt. Dit seizoen heeft hij zelfs nog geen minuut mogen meedoen van coach Yves Vanderhaeghe.

Gent heeft momenteel een te brede kern, verschillende andere spelers moeten ook nog hun koffers pakken. Met nog drie weken te gaan heeft Michel Louwagie nog veel werk voor de boeg. Voorzitter Ivan De Witte heeft wel opnieuw bevestigd dat er ook nog inkomende transfers zitten aan te komen bij AA Gent.

Update 11/08 09.40: KAA Gent en Zulte Waregem hebben een akkoord bereikt over Sylla, zo weet Het Nieuwsblad zaterdag te melden. Zulte Waregem huurt hem voor een seizoen en heeft ook een optie tot koop weet te bedingen tijdens de onderhandelingen.