'Megatransfer aanstaande: Boateng hakt knoop door, goed nieuws voor Alderweireld'

'Megatransfer aanstaande: Boateng hakt knoop door, goed nieuws voor Alderweireld'

08-08-2018 19:34
3

Jerôme Boateng heeft gekozen voor Paris Saint-Germain. Dat meldt Le Parisien. PSG is het nog niét akkoord met Bayern München over de transfersom.

Het is geen geheim dat Boateng zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Bayern München wil meewerken, maar alleen als het juiste bedrag op tafel komt. Paris Saint-Germain probeert Bayern ervan te overtuigen dat 45 miljoen euro voldoende is, aldus Le Parisien woensdagavond.

Op de achtergrond heeft Boateng toestemming gekregen om te praten met andere clubs. Naast PSG heeft ook Manchester United concrete belangstelling, maar de Duitse verdediger zou een duidelijke voorkeur hebben: PSG, en niets anders. Met Thomas Tuchel staat er een landgenoot aan het roer in Parijs.

United wil huren
Het Engelse Sky Sports meldt woensdag dat Manchester United de hoop op Boateng nog niet helemaal heeft opgegeven. De Engelse grootmacht wil hem opvallend genoeg huren, maar daar gaat Bayern München niet mee akkoord. De Engelse transfermarkt sluit donderdag om 18.00 uur. Ook Toby Alderweireld wordt nog steeds genoemd als potentiële versterking.