UPDATE: Transfer is kwestie van tijd, Dendoncker gespot in shirt nieuwe club

UPDATE: Transfer is kwestie van tijd, Dendoncker gespot in shirt nieuwe club

09-08-2018 14:15
42

Krijgt Leander Dendoncker een dag voor de deadline toch zijn transfer naar Engeland? Het Laatste Nieuws weet alvast dat hij afreist naar Engeland om te onderhandelen.

Het is Wolverhampton dat aan het langste eind zou kunnen trekken voor Dendoncker, die al een tijdje hoopt te vertrekken bij Anderlecht. Eerder stond hij in de belangstelling van West Ham United en Crystal Palace, maar nu is het de promovendus die de beste papieren heeft om hem over te nemen.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Dendoncker een voorstel van Marseille heeft geweigerd. De Fransen wilden 19,6 miljoen euro betalen, maar enkel via een investeringfonds. Dendoncker vertrouwde het zaakje niet en zei nee.

Update 08/08, 18u30: Inmiddels komt er ook bevestiging uit Engeland. Zo meldt Sky Sports dat Wolverhampton inderdaad dicht bij de Rode Duivel staat. Wolves-watcher Tim Nash meldt dat er woensdag zelfs al medische testen gepland staan. Hij en The Mirror geven aan dat de Engelse club zo'n 13 miljoen euro zouden betalen voor Dendoncker.

Update 09/08, 14u15: Het ziet er naar uit dat Leander Dendoncker een nieuwe club heeft gevonden. De verdediger staat op het punt om zijn overgang naar Wolverhampton te finaliseren. De Rode Duivel aast al een tijdje op een transfer en Sky Sports wist Dendoncker alvast in een shirt van de Engelse club te betrappen. Volgens HLN zal Dendoncker een contract voor vier seizoenen tekenen bij Wolverhampton. Een transfer lijkt dus enkel nog maar een kwestie van tijd.