'Transfer van Dendoncker én Club Brugge bezorgt Anderlecht nieuwe transferslag'

'Transfer van Dendoncker én Club Brugge bezorgt Anderlecht nieuwe transferslag'

09-08-2018 10:25
29

RSC Anderlecht wil er absoluut nog een verdediger bij. Naast revelatie Sebastiaan Bornauw en nieuwkomer Ognjen Vranje is de spoeling dun achterin. Luc Devroe en co doen binnenkort wellicht een poging voor een naam die eerder opdook.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat paars-wit een nieuw bod overweegt op Bubaccar Sanneh. De 23-jarige centrale verdediger komt op dit moment nog uit voor Midtjylland, waar hij het afgelopen seizoen indruk maakte.

Eerder deed Anderlecht al een bod, maar de Denen hapten toen niet toe. Het dagblad verwacht dat Devroe eerstdaags een nieuwe kans zal wagen. Paars-wit was onder de indruk van Sanneh's prestaties tijdens de voorrondes van de Champions League.

Goedkoop wordt het echter niet. Midtjylland hoopt maar liefst vijf miljoen euro te vangen voor zijn sterkhouder. De Gambiaans international liet zelf uitschijnen wel graag een nieuwe stap te zetten in zijn carrière.

Update 09/08 om 10u25: Door de aanstaande transfer van Leander Dendoncker naar Wolverhampton heeft Anderlecht voldoende budget om de deal met Sanneh af te ronden. Volgens Het Nieuwsblad doet paars-wit op zeer korte termijn een nieuwe poging. De Brusselaars maken nu meer kans, aangezien Alexander Scholz dichtbij Midtjylland staat.