'Kansen van Alderweireld stijgen weer, United-bod op Duitser weggelachen'

'Kansen van Alderweireld stijgen weer, United-bod op Duitser weggelachen'

07-08-2018 22:15
4

De transfer van Jerome Boateng naar Manchester United lijkt niet door te gaan. De vraagprijs van Bayern München is een stuk hoger dan Manchester United geboden heeft. Daardoor stijgen de kansen van Toby Alderweireld weer een beetje.

Volgens BILD liggen United en Bayern te ver uit elkaar. De Engelse topclub heeft een bod van 25 miljoen neergelegd in München, maar dat is lachend van tafel geveegd. Bayern wil namelijk pas zakendoen bij vijftig miljoen euro. Het is de vraag of United zo ver wil gaan voor Boateng.

BILD schrijft dat de transfer op klappen staat. De Duitse boulevardkrant meldde zondag dat United zich bij Bayern had gemeld. Boateng zelf wil graag vertrekken uit de Allianz Arena. De Duitse verdediger was al enkele jaren aan de slag in Engeland bij stadsrivaal Manchester City.

Door het afspringen van de transfer van Boateng stijgen de kansen van Toby Alderweireld weer een beetje. De Rode Duivel staat nog steeds hoog op het verlanglijstje bij United, maar moet 60 miljoen euro kosten. Dat bedrag willen de Mancunians voorlopig niet ophoesten.

Lees ook: 'Manchester United zet alles op alles met ultieme aanbieding'