Zulte Waregem bevestigt onderhandelingen met Gent: Goed gesprek

Zulte Waregem bevestigt onderhandelingen met Gent: "Goed gesprek"

07-08-2018 20:06
9

KAA Gent staat alweer op het punt om een speler te laten vertrekken. Flopaankoop Mamadou Sylla voetbalt straks hoogstwaarschijnlijk aan de Gaverbeek. De details over een overgang naar Zulte Waregem zijn zo goed als afgerond.

De 24-jarige Sylla streek pas vorige zomer neer in de Ghelamco Arena. Gent had een flinke smak geld over om de aanvaller weg te plukken bij KAS Eupen. De 3,8 miljoen euro die ze neertelden, hadden de Buffalo's echter beter kunnen besteden. Sylla vond amper twee keer de weg naar doel in het Gentse shirt.

Daar ziet Francky Dury geen graten in. De trainer van Essevee aast al enige tijd op een complementair maatje voor goalgetter Hamdi Harbaoui. Volgens Het Laatste Nieuws zal dat Sylla worden. De West-Vlamingen zullen de Senegalees in eerste instantie huren, maar bedongen ook een aankoopoptie.

Update 20u06: Zulte Waregem heeft de onderhandelingen met AA Gent over Sylla nu ook bevestigd. "Een goed gesprek gehad met Gent, we onderhandelen nu met de makelaar van Sylla. Maar hij is één van de pistes", vertelt CEO Eddy Cordier aan Het Nieuwsblad.