OFFICIEEL: Ook Cercle Brugge maakt komst van 'groot talent' wereldkundig

OFFICIEEL: Ook Cercle Brugge maakt komst van 'groot talent' wereldkundig

Gepubliceerd: dinsdag 7 augustus 2018 om 16:30di 07-08-2018 om 16:30

Cercle Brugge mag nog maar eens een dankkaartje sturen richting AS Monaco. De topclub uit het Prinsdom heeft besloten om Nabil Alioui uit te lenen aan de promovendus in de Jupiler Pro League.

Daarmee krijgen de West-Vlamingen opnieuw een toptalent ter hunner beschikking, want Alioui was de voorbije weken erg gegeerd. Topclubs als Manchester City en Arsenal FC trokken aan de mouw van de Fransman. De eerste bekommernis van Monaco was dan ook om de aanvaller langer vast te leggen.

Dat is inmiddels gebeurd. Nu de negentienjarige spits tot 2021 vastligt, kunnen de Monegasken het zich permitteren om hem in Brugge te stallen. Bij Cercle komt hij alvast bij een ploeg met vertrouwen terecht. De Vereniging veroverde in haar eerste twee wedstrijden vier op zes.

Update 07/08, 16u30:

Nadat het nieuws eerder al werd bevestigd door AS Monaco, maakt nu ook Cercle Brugge de komst van Nabil Alioui wereldkundig. De 19-jarige Franse jeugdinternational komt op huurbasis over van AS Monaco. Op de officiële website van Cercle Brugge spreekt men van een 'groot talent'.

“Met de komst van Nabil Alioui voegen we opnieuw een jong en bruisend talent toe aan onze kern. Nabil is bovendien jeugdinternational bij de U19 van Frankrijk en kan als polyvalente aanvaller op verschillende manieren worden uitgespeeld”, aldus voorzitter Frans Schotte op de clubwebsite van Cercle.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij de invloed van Monaco te groot bij Cercle?

(381 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws