Preud'homme duwt Ajax in favorietenrol: Dan zie je dat er een verschil is

Preud'homme duwt Ajax in favorietenrol: "Dan zie je dat er een verschil is"

06-08-2018 14:13
1

Standard Luik speelt dinsdagavond de heenwedstrijd van de derde voorronde in de Champions League tegen Ajax. Michel Preud'homme doet vooraf alvast een poging om de Nederlanders in de favorietenrol te duwen.

"Als je weet dat zij spelers kunnen halen voor tien à vijftien miljoen euro en onze duurste transfer Mehdi Carcela is voor drie miljoen euro, dan zie je meteen dat er een verschil is tussen de twee ploegen", vertelde de trainer van Standard aan La Dernière Heure.

De spelers van de Rouches zijn alvast enthousiast, ookal weten ze dat Ajax een moeilijke klip wordt. "Het is een heel talentvolle ploeg", aldus middenvelder Razvan Marin. "Ze hebben makkelijk gewonnen tegen Sturm Graz. We moeten thuis een goed resultaat halen."

"Nadien moeten we proberen die score te verdedigen in Amsterdam. Maar we moeten aan ons eigen spel denken. Iedereen heeft goesting om in de Champions League te spelen. We willen uiteraard zo ver mogelijk geraken. Ik hoop dat we doorstoten, daarna zien we wel", besloot Marin.

Lees ook: Standard kent de volgende CL-tegenstander als het Ajax weet te verslaan