UPDATE: 'Genk heeft concurrent voor Pozuelo bijna beet'

UPDATE: 'Genk heeft concurrent voor Pozuelo bijna beet'

24-08-2018 14:31
14

KRC Genk leek deze zomer al klaar op de transfermarkt. Het wil geen sterkhouders meer zien vertrekken en moet die dan ook niet vervangen. Al komt er mogelijk toch nog iemand bij.

Zo meldt het Kroatische SN dat Ivan Fiolic nog steeds op de radar van Genk staat. De 22-jarige aanvallende middenvelder komt momenteel uit voor topclub Dinamo Zagreb, waar hij wordt gezien als één van de grote talenten. Genk zou Fiolic deze zomer nog willen aantrekken.

Fiolic was dit seizoen bij Dinamo Zagreb al goed voor 1 assist in vier wedstrijden. Vorig jaar was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists in 27 wedstrijden.

Met de komst van Fiolic zou het middenveld van Genk wel bijzonder gestoffeerd zijn. Mogelijk staat er dus nog een sterkhouder te vertrekken. Onder andere Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovskyi werden al gelinkt aan een transfer.

Update 13/08 21u36: Het Kroatische Sportske Novosti komt met het bericht dat een transfer van Fiolic er deze zomer nog zou kunnen komen. Genk zou zo'n twee miljoen over hebben voor de middenvelder. Een bedrag waar Dinamo Zagreb niet meteen nee tegen zegt.

Genk is overigens niet de enige ploeg die interesse toont, want ook het Nederlandse Heerenveen wil de Kroaat graag aantrekken.

Update 20/08, 07u45: Volgens Het Laatste Nieuws aast KRC Genk nog steeds op Ivan Fiolic. De Limburgste club ziet de Kroaat als een ideale stand-in voor Alejandro Pozuelo. Fiolic zou al een tijdje niet meer in de A-kern van Dinamo Zagreb zitten en een vertrek lijkt aanstaande. Overigens zou er ook interesse zijn vanuit Nederland en Italië.

Update 24/08 14u31: De transfer van Fiolic komt er deze transferperiode nog aan. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Genk een akkoord bereikt met Dinamo Zagreb. Fiolic komt op huurbasis over van de Kroatische topploeg. Genk wist ook een aankoopoptie te bedingen.