Gent heeft nieuwe held: Hij blijft oefenen na de training, je ziet dat het loont

Gent heeft nieuwe held: "Hij blijft oefenen na de training, je ziet dat het loont"

05-08-2018 10:48
4

In het absolute slot wist KAA Gent zich zaterdagavond toch te verzekeren van haar eerste puntje van het seizoen. Pas in de toegevoegde tijd wisten de Buffalo's de 0-1 van Zulte Waregem uit. Dat leidt tot tevredenheid, al beseft Nana Asare dat het beter moet.

"We begonnen goed aan de wedstrijd met enkele kansen die we spijtig genoeg niet konden afmaken" aldus de kapitein op de website van Gent. De Oost-Vlamingen mochten zelfs aanleggen vanop de stip, maar ook dat lukte niet. "Dat kan gebeuren", sust Asare. "Het is nog vroeg in het seizoen maar we moeten blijven presteren, groeien en punten pakken. We wisten dat elke seconde telde en ook voelden we dat we nog iets kon rapen in die laatste minuten."

Uiteindelijk veroverde de thuisploeg dan toch een gelijkspelletje. Dat had het te danken aan invaller en nieuwkomer Jonathan David. "Jonathan stond op de juiste plaats en op het juiste moment en deed het heel goed. Hoe is hij?", krijgt Asare voorgeschoteld. "Een stille jongen maar met heel veel wil om bij te leren. Hij blijft na de training om nog extra te oefenen en je ziet dat het loont."