Concurrent Batshuayi komt met boodschap: “Ik wil vechten voor mijn plaats”

Concurrent Batshuayi komt met boodschap: “Ik wil vechten voor mijn plaats”

Gepubliceerd: zaterdag 4 augustus 2018 om 16:50za 04-08-2018 om 16:50

Het ziet er naar uit dat Michy Batshuayi komend seizoen actief zal zijn voor Chelsea. De transfermarkt in Engeland sluit om 9 augustus en nieuwbakken coach Maurizio Sarri zou de Rode Duivel een kans willen geven. De spits moet echter afrekenen met flinke concurrentie.

Want ook aanvaller Alvaro Morata zal bij de Londense club blijven. “Op de eerste dag van de voorbereiding op het nieuwe seizoen heb ik met de clubleiding gesproken en gezegd: ik wil bij Chelsea blijven. Ze vertelden mij: We willen ook dat jij blijft, we hebben veel vertrouwen in je."

“Dat was perfect. Mensen zeiden dat ik wilde vertrekken en niet gelukkig was in Londen, maar dat is niet waar. Mijn vrouw is gelukkig en we zoeken naar een nieuw huis. Dus het verhaal over mijn vertrek kan de prullenbak in, ik kijk uit naar de eerste wedstrijd van het seizoen”, laat Morata weten aan The Daily Mirror.

“Er zijn veel dingen veranderd in mijn leven en het enige dat ik nu in mijn hoofd heb, is scoren. Daarna wil ik thuiskomen bij mijn vrouw en kinderen. De makkelijkste uitweg was een vertrek bij Chelsea geweest”, vervolgt de Spanjaard.

Morata kon ook een transfer maken. “Ik kon terug naar Italië of Spanje, er waren veel aanbiedingen. Ik kon meer gaan verdienen. Maar ik wilde blijven en vechten voor mijn plaats. In Italië en Spanje was de druk minder geweest, omdat ik daar al goede dingen heb laten zien.”

Poll

Wie wordt de aanvalsleider bij Chelsea?

(136 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws