Beerschot Wilrijk is zo klaar als een klontje: “Iets anders past niet bij ons

Beerschot Wilrijk is zo klaar als een klontje: “Iets anders past niet bij ons"

04-08-2018 15:30
2

Beerschot Wilrijk greep afgelopen seizoen nipt naast promotie naar de Jupiler Pro League. Volgend seizoen wil de Antwerpse club echter weer op het hoogste niveau spelen.

Ook de Proximus League is weer van start gegaan en de ambities bij Beerschot Wilrijk zijn zo klaar als een klontje. “Wij willen daar gewoon heel duidelijk in zijn: we willen met Beerschot Wilrijk promoveren. Een andere ambitie past niet bij deze club. Bij voorkeur dit seizoen. Als dat niet lukt, dan maar later. We zijn erin geslaagd een stabiele club te worden en willen dat graag ook blijven", vertelt sportief raadgever Jan Van Winckel aan Gazet van Antwerpen.

KV Mechelen is topfavoriet om terug te keren naar de Belgische hoogste klasse maar er zijn ook enkele andere clubs die mee bovenaan kunnen strijden. “Het zal een spannende strijd worden, waarin zowel Beerschot Wilrijk als KV Mechelen een prominente rol spelen. En vergeet ook OH Leuven en Union niet. Zij ambiëren ook de promotie. Wie denkt dat de competitie nu al gespeeld is, vergist zich”, aldus Van Winckel.