'Nooit moeilijk om een speler uit basis te houden die overgewicht heeft en lui is'

'Nooit moeilijk om een speler uit basis te houden die overgewicht heeft en lui is'

04-08-2018 14:00
2

Reading-manager heeft op Twitter behoorlijk hard uitgehaald naar oud-collega Darren Bent. Bent werkte bij Derby County samen met Clement, die in februari van 2016 ontslagen werd nadat hij slechts een van de zeven duels wist te winnen.

"Ik weet dat veel mensen verrast waren toen hij ontslagen werd bij Derby", aldus de 34-jarige Bent, die nu bij Burton Albion speelt. "Maar de spelers in de kleedkamer wisten dat zijn ontslag onvermijdelijk was, want de trainingen waren veranderd, de intensiteit was veranderd e en ook gooide hij zijn filosofie overboord omdat we niet de goede resultaten behaalden."

"Uiteindelijk hield hij niet van de confrontatie. Wanneer spelers die niet in de basis stonden naar hem (Clement, red.) gingen, kregen ze niet echt antwoorden", aldus Bent. De woorden van Bent hebben Clement bereikt, die op Twitter hard terugslaat. 'Ik voel wat frustratie hier, wat normaal is als een speler niet veel speelt', aldus de Reading-manager, die vrijdag de eerste competitiewedstrijd van zijn oude club Derby County verloor.

'Het is nooit moeilijk om een speler uit de basis te houden die overgewicht heeft en lui is.' Clement heeft zijn tweet inmiddels verwijderd, maar die is inmiddels viral gegaan.