Blijdschap bij Genk: Goed dat sommigen zich getoond hebben

Blijdschap bij Genk: "Goed dat sommigen zich getoond hebben"

02-08-2018 16:39
1

KRC Genk plaatste zich met een 1-4 overwinning zonder al te veel moeite voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. Technisch directeur Dimitri Condé gaf na afloop van het duel met CS Fola Esch aan tevreden te zijn met de prestatie van zijn ploeg.

"We wisten na de heenwedstrijd (5-0 winst, red.) dat het niet moeilijk zou worden, maar voor jongens die weinig spelen was het wel een kans om zich te tonen. Er zijn er toch een paar die dat gedaan hebben, dus dat is alleen maar positief. Bryan Heynen speelde heel sterk, Edon Zhegrova was heel aanwezig en Manuel Benson deed het ook goed", aldus Condé aan Sporza.

In de derde kwalificatieronde zal Genk het moeten opnemen tegen het Poolse Lech Poznan of de Wit-Russen van Sjachtjor Soligorsk. "Ik denk dat ze vergelijkbaar zijn. Wij gaan ervan uit dat we naar Poznan moeten, zij hebben ginds 1-1 gelijk gespeeld. Poznan is gewoon een fysiek heel sterke ploeg. We gaan thuis het verschil moeten maken tegen wie het ook is. Het zal wel een ander niveau zijn dan vandaag."