UPDATE: 'Engeland lonkt voor Januzaj, maar hij kost enorme som'

UPDATE: 'Engeland lonkt voor Januzaj, maar hij kost enorme som'

03-08-2018 18:18
4

De goal van Adnan Januzaj tegen Engeland op ht WK heeft hem geen windeieren gelegd. Na zijn WK mag de aanvallende middenvelder dromen van een terugkeer naar Engeland.

Zo weet Het Nieuwsblad dat er heel wat interesse is in de Rode Duivel. Eerder toonde Everton al interesse in Januzaj, nu zou ook Leicester City de middenvelder graag aantrekken. Zijn club Real Sociedad zou zelfs al een bod hebben binnengekregen van de Engelse ploeg.

Ook Manchester United kan nog een rol spelen in de transfer van Januzaj. Man Utd liet bij de verkoop van Januzaj aan Real Sociedad immers een clausule opnemen dat het het eerste terugkooprecht heeft. Een terugkeer naar Old Trafford zou hij alvast niet weigeren.

Afgelopen seizoen stond Januzaj achttien keer in de basis bij Sociedad, dat uiteindelijk strandde op een twaalfde plaats in La Liga. Hij heeft er nog een contrac tot de zomer van 2022.

Update 03/08 18u18: Leicester City heeft er volgens RMC veel voor over om Januzaj naar Engeland te halen. De Engelse ploeg wil zo'n twintig miljoen euro betalen voor de Rode Duivel. Dat is echter niet goed genoeg voor Real Sociedad, dat een prijskaartje van dertig miljoen euro op het hoofd van Januzaj heeft geplakt.