UPDATE: 'Spits van Anderlecht heeft de bestemmingen voor het uitkiezen'

UPDATE: 'Spits van Anderlecht heeft de bestemmingen voor het uitkiezen'

03-08-2018 21:04
20

Herman Van Holsbeeck lijkt toch gelijk te krijgen in het dossier-Thelin. De Zweedse spits staat op het punt om verkocht te worden mét winst.

De fans begrepen er niets van toen voormalig Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck de spits definitief aantrok na een ontgoochelende uitleenbeurt. Van Holsbeeck geloofde echter dat hij ooit met winst verkocht zou worden. Volgens Het Laatste Nieuws zal hij ook gelijk krijgen. Paars-wit heeft namelijk enkele miljoenenaanbiedingen aanvaard voor de Zweed.

De spits kon Newcastle United en Lokomotiv Moskou overtuigen. Beide clubs hebben tussen de vijf à zes miljoen euro veil voor Thelin. De deal is ook al in een ver stadium. Zo was Thelin woensdag niet aanwezig op de training om alles af te ronden. Lokomotiv Moskou ligt naar verluidt in poleposition om de Zweedse WK-ganger aan te trekken.

Update 17u45: Newcastle United zal alvast niet de nieuwe club van Thelin worden. Volgens Mark Douglas van The Chronicle Live toont Newcastle United helemaal geen interesse in de Zweedse spits.

Update 03/08 21u04: Naast Rusland en Oekraïne is nu ook Duitsland een mogelijke bestemming voor Thelin. Zo meldt La Dernière Heure dat Bayer Leverkusen de Zweed op het lijstje heeft staan. Heel concreet zou de interesse echter niet zijn.