UPDATE: 'Cercle Brugge krijgt concurrentie van Belgische topclub'

UPDATE: 'Cercle Brugge krijgt concurrentie van Belgische topclub'

02-08-2018 18:50
4

Cercle Brugge is nog niet klaar op de transfermarkt. Het is nog van plan om een nieuwe spits aan te trekken. Daarvoor heeft het het vizier gericht op een oude bekende.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Habib Habibou zich mag bewijzen bij de Vereniging. De ex-speler van onder andere Zulte Waregem, KAA Gent en Sporting Charleroi is momenteel op proef. Hij trainde woensdag voor het eerst mee.

De inmiddels 31-jarige spits streek in 2006 neer in België. Hij ging aan de slag bij Charleroi. In het seizoen 2014-2015 vertrok Habibou uit België en ging hij aan de slag bij het Franse Stade Rennais. Een groot succes werd dat niet. Habibou kwam uiteindelijk ook nog uit voor het Turkse Gaziantespor, het Franse RC Lens en Qatar SC, waar hij een aflopend contract had.

Update 01/08 20u49: Habibou lijkt op korte tijd Cercle Brugge en AS Monaco al te hebben overtuigd van zijn kunnen. De spits moet deze week zijn medische testen afleggen. Als hij daarvoor slaagt, kan hij zijn handtekening zetten onder een driejarig contract. Dat meldt Sacha Tavolieri.

Update 02/08 18u50: De transfer van Habibou naar Cercle Brugge is nog niet helemaal rond. Zo meldt RMC Sport dat één andere ploeg in België interesse toont in de spits. Zo wil KAA Gent de aanvaller ook aantrekken. Habibou kwam eerder al uit voor AA Gent, maar kon onder Hein Vanhaezebrouck nooit zijn stempel drukken.