Bookmaker is er zeker van, Genk maakt gehakt van Luxemburgers

Bookmaker is er zeker van, Genk maakt gehakt van Luxemburgers

01-08-2018 15:03

KRC Genk mag zich al opmaken voor de volgende ronde in de Europa League. Na de makkelijke 5-0 wedstrijd in de heenwedstrijd wacht nu de terugwedstrijd. Ook die wordt een makkie voor de Limburgers. Bookmaker Betway is er óók zeker van, Genk wint zonder enige moeite.

SPEEL MEE! Genk maakt Luxemburgers helemaal af: HOGE ODDS! KLIK HIER!

Genk lijkt al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Onder bijzonder warme omstandigheden kende Genk in de heenwedstrijd geen enkel probleem met CS Fola Esch. Het werd maar liefst 5-0, al kon de keeper van Luxemburgers zelfs nog erger voorkomen.

Dat de Limburgers al helemaal klaar zijn, werd afgelopen weekend nog maar eens duidelijk. Genk won met maar liefst 0-4 van Lokeren. Het sterke middenveld, dat opnieuw kan rekenen op de fitte Sander Berge, is een middenveld dat zelfs in Europa brokken kan maken.

Het kwaliteitsverschil tussen Genk en CS Fola Esch is dan ook te groot om van een echte wedstrijd te spreken. De Limburgers gaan volgens ons zonder enige moeite winnen. Bij bookmaker Betway krijg je bij een handicap van -2 bij Genk toch nog een mooie odd van 2,50. Dat is zéker mooi genoeg om mee te spelen!

SPEEL MEE! Genk maakt Luxemburgers helemaal af: HOGE ODDS! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Open één van de linkjes in dit artikel;
Registreer je bij de bookmaker;
Stort minstens €10 op je rekening;
Geniet van de promotie en zet in op de wedstrijd!