Nieuws uit Spanje én Engeland: Everton laat oog vallen op Russische WK-ster

Nieuws uit Spanje én Engeland: Everton laat oog vallen op Russische WK-ster

31-07-2018 23:40
1

Het Everton van director of football Marcel Brands heeft zijn oog laten vallen op Denis Cheryshev, melden Marca én The Sun dinsdagavond. De 27-jarige linkspoot verzorgde tijdens het voorbije WK vier doelpunten namens gastland Rusland.

Cheryshev staat momenteel nog tot medio 2021 onder contract bij het Spaanse Villarreal, waar hij dinsdag de training hervatte na zijn vakantie. Het is echter nog maar zeer de vraag hoe lang Cheryshev nog te bewonderen is bij El Submarino Amarillo. De bij Real Madrid grootgebrachte vleugelaanvaller heeft volgens Marca ingezet op een vertrek. Ook de technische leiding van Villarreal zou er geen problemen mee hebben wanneer de linkspoot zijn geluk elders beproeft.

Everton is nog op zoek naar spelers voor de linkerflank en lijkt zich volgens The Sun op korte termijn te gaan melden bij de Spanjaarden. Brands haalde onlangs met Richarlison zijn eerste Everton-aanwinst binnen, maar manager Marcos Silva rekent op in totaal vier tot vijf nieuwelingen. Het FC Barcelona-duo Lucas Digne en Yerry Mina lijken eveneens hoog op het lijstje van Brands te staan, net als Marcos Rojo van Manchester United.