OFFICIEEL: Internazionale doet zaken met Atlético Madrid en trekt WK-finalist aan

OFFICIEEL: Internazionale doet zaken met Atlético Madrid en trekt WK-finalist aan

01-08-2018 21:35
1

Sime Vrsaljko gaat bij Atlético Madrid plaatsmaken voor de bij PSV vertrokken Santiago Arias. De Kroatische rechtsback, eerder deze maand nog actief in de WK-finale, vertrekt met onmiddellijke ingang naar Internazionale.

Los Rojiblancos hebben het nieuws dinsdagavond bekendgemaakt via de officiële kanalen. De 26-jarige vleugelverdediger wordt komend seizoen voor acht miljoen euro verhuurd aan de Nerazzurri, die echter een optie tot koop hebben bedongen. Alleen een eventuele mislukte medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien.

Vrsaljko heeft twee seizoenen in dienst van Atlético Madrid achter de rug. De 41-voudig international kwam na het EK van 2016 over van het Italiaanse Sassuolo. Met Vrsaljko in de gelederen werd Atléti derde en tweede in de Primera Division. Bovendien legde de club in mei beslag op de Europa League. Vrsaljko werd overigens tijdens de rust van de finale tegen Olympique Marseille gewisseld.

Update 01.08 21:35: Inter heeft bevestigd dat Vrsaljko naar Milaan komt. De Kroaat tekent in Italië een huurcontract voor één seizoen. Aan het einde van het komende seizoen heeft Inter de optie om hem definitief van Atlético over te nemen.