“Standard was de beste keuze, ik heb nood aan stabiliteit”

“Standard was de beste keuze, ik heb nood aan stabiliteit”

31-07-2018 17:19
4

In september 2014 verliet Maxime Lestienne België. Bijna vier jaar en tal van buitenlandse clubs later is de winger terug in ons land. Dinsdag werd Lestienne voorgesteld bij Standard.

Club Brugge verkocht Lestienne aan Al Arabi. De club uit Qatar verhuurde hem aan het Italiaanse Genoa en het Nederlandse PSV. Daarna trok hij naar het Russische Roebin Kazan. Vorig seizoen was Lestienne dan weer op huurbasis aan de slag bij het Spaanse Malaga. Niet alle avonturen liepen goed af.

De 26-jarige Lestienne hoopt nu zijn loopbaan weer te herlanceren. "Ik heb mijn tijd genomen om een beslissing te nemen. Standard was de beste keuze, want ik heb nood aan stabiliteit in mijn leven voor mijn twee kinderen en mijn vrouw", aldus Lestienne via het Twitteraccount van Standard.

De fans van Standard mogen een gemotiveerde Lestienne verwachten. "Ik kom om het beste van mezelf te geven en ik hoop dat ik opnieuw mijn beste niveau kan halen. "Ik ken Standard. Ik weet dat het een speciale club is door zijn supporters. Ze hebben hoge verwachtingen dit seizoen en we hebben alles om te slagen, maar we moeten hard blijven werken."