'Peperduur Juve-talent wordt aangeboden én geweigerd bij Napoli'

'Peperduur Juve-talent wordt aangeboden én geweigerd bij Napoli'

31-07-2018 15:48
1

Mino Raiola heeft Moise Kean aangeboden bij Napoli. De aanvaller van Juventus mag vertrekken uit Turijn, maar tot op heden is geen enkele club bereid om aan het fikse prijskaartje van de achttienjarige Italiaan te voldoen. Eerder werd hij aan de gehele Nederlandse top gelinkt.

Raiola is de zaakwaarnemer van Kean en hij hoopt het talent deze zomer ergens anders onder te kunnen brengen, zodat de jongeling minuten op het hoogste niveau kan gaan maken. Napoli is op zoek naar een spits en dus nam Raiola contact op met de club uit Napels, aldus Il Mattino. De poging strandde in schoonheid: Napoli heeft nog geen enkele vorm van interesse getoond in Kean. 

Kean staat al jaren bekend als groot talent, maar Juventus had gehoopt dat de aanvaller de afgelopen jaren een sterkere ontwikkeling door zou maken. Nu dat niet is gebeurd, mag Kean bij een goed bod vertrekken bij de Italiaanse kampioen. Naar verluidt kost de achttienjarige voetballer maar liefst twintig miljoen euro. Eerder werd Kean gelinkt aan PSV, Ajax én Feyenoord.