OFFICIEEL 'Intelligente speler' kiest niet voor Anderlecht of Genk

OFFICIEEL 'Intelligente speler' kiest niet voor Anderlecht of Genk

30-07-2018 18:20
3

FC Utrecht heeft zich maandag versterkt met Emil Bergström. De Zweedse verdediger komt per direct transfervrij over van Rubin Kazan. Bergström signeerde een contract voor drie jaar in stadion Galgenwaard. Hij was naar verluidt ook in beeld bij RSC Anderlecht en KRC Genk. 

"In de persoon van Emil halen we een intelligente speler in huis, die positioneel erg sterk is. Emil is een echte verdediger en beschikt over veel duelkracht. Aan de bal neemt hij initiatief en hij heeft een goede passing", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van Utrecht.

"Voor zijn leeftijd heeft hij al heel veel ervaring. Emil is bovendien een echte persoonlijkheid. Bij Djurgårdens was hij al op jonge leeftijd aanvoerder en hij droeg bij Grasshoppers zelfs als huurling de aanvoerdersband. Emil is fysiek sterk en heeft een winnaarsmentaliteit en past wat dat betreft uitstekend bij onze club."

Bergström (25), die drie interlands op zijn naam heeft staan, is de vijfde zomerversterking voor FC Utrecht. Eerder werden Joris van Overeem, Simon Gustafson, Leon Guwara en Othman Boussaid vastgelegd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie