UPDATE: Devroe neemt alle hoop voor speler weg: Zesde keuze

UPDATE: Devroe neemt alle hoop voor speler weg: "Zesde keuze"

30-07-2018 16:35
71

Anderlecht zou deze zomer wel eens afscheid kunnen nemen van de Portugees Josue Sa. Die haalde niet eens in de selectie tegen KV Kortrijk, en dat had niets met blessures te maken.

Hein Vanhaezebrouck kiest ook achterin voor jongeren. Sebastiaan Bornauw stond in de basis tegen KV Kortrijk, terwijl ook Hannes Delcroix de selectie haalde. Beide jongeren kregen de voorkeur op de 26-jarige Portugees, die de bui zo uiteraard voelt hangen.

Volgens Het Laatste Nieuws is Josue Sa dan ook een speler niet weg mag bij een goed bod. Vorig seizoen sleepte hij nochtans liefst zeventien keer een basisplaats in de wacht. Marc Coucke en Luc Devroe willen dit seizoen duidelijk beginnen met een propere lei. Josue Sa zou niet echt meer in dat verhaal passen.

Update 16.35: Bij HLN Vista kwam Luc Devroe terug op de situatie van Josue Sa. De Portugees moet niet meer te veel hopen dat hij terug in het team komt. "Hij is momenteel de zesde coach voor de coach, want Dante en Delcroix krijgen ook nog de voorkeur. Op die positie moet er ook nog iets bijkomen, dusja …"