Antwerp begint competitie met overwinning op Charleroi

29-07-2018 19:53
6

Antwerp heeft met 0-1 gewonnen op het veld van Charleroi. Het enige doelpunt werd in de eerste helft gescoord. Charleroi probeerde nog wat terug te doen maar het mocht niet baten.

Het eerste grote gevaar van Antwerp was meteen kassa. Geoffry Hairemans kwam met een knap schot van afstand. Charleroi-doelman Mandanda pakte zijn poging maar in de rebound was de goalie wel kansloos. Sambou Yatabaré scoorde de 0-1.

Vijf minuten later kon Charleroi al langs zij komen. Dessoleil zag zijn poging uiteenspatten op de lat na een ingestudeerde vrije trap. In de tweede helft kwam Charleroi nog wel een paar keer opzetten maar tot een gelijkmaker kwam het niet. Antwerp start zo hun competitiecampagne met een overwinning.