Club Brugge drijft Eupen tot reactie: “We moeten versterken, dat is duidelijk”

Club Brugge drijft Eupen tot reactie: “We moeten versterken, dat is duidelijk”

29-07-2018 19:15

Club Brugge won zondag met duidelijke 5-2 cijfers van Eupen. Nog voor rust had Club Brugge de wedstrijd beslist, althans zo leek het. Eupen pruttelde in de tweede helft nog tegen maar uiteindelijk was Blauw-Zwart de verdiende winnaar.

Eupen-coach Claude Makélélé zag dat het niet goed was. “Over de eerste helft kan ik weinig positiefs zeggen. Als je drie cadeaus weggeeft aan een tegenstander als Club Brugge, word je daarvoor afgestraft”, laat de oud-middenvelder van onder meer Chelsea en Real Madrid aan Sporza weten.

“Gelukkig zag ik na de rust wel een reactie, maar toen was de match al gespeeld. Ik denk niet dat dit een mentale klap is voor mijn spelers. Ik heb een ploeg die kan reageren, zoals we vandaag ook gezien hebben in de tweede helft.”

De nederlaag tegen Club Brugge zet Eupen ook aan tot (re)actie. “Maar het wordt wel zaak om die fouten eruit te halen, of we gaan dat het hele seizoen cash betalen. We zullen sowieso nog defensieve versterkingen moeten halen, dat is duidelijk”, aldus Makélélé.