'Barça verkoopt flop voor spotprijs: zes miljoen euro'

'Barça verkoopt flop voor spotprijs: zes miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 22:15vr 27-07-2018 om 22:15

FC Barcelona gaat volgens AS afscheid nemen van de de 23-jarige buitenspeler José Arnaíz. De aanvaller werd twee jaar geleden overgenomen van Real Valladolid, maar kwam sindsdien niet verder dan één competitiewedstrijd en vier Copa del Rey-optredens namens de hoofdmacht.

Diverse clubs in Spanje zaten achter de vleugelaanvaller van Barcelona B aan, schrijft AS. Mundo Deportivo suggereerde onlangs nog dat Barcelona overwoog om Arnaíz bij Ajax onder te brengen, in ruil voor Frenkie de Jong. Leganés lijkt echter met de buitenspeler aan de haal te gaan: de nummer zeventien van de voorbije Primera Division-jaargang betaalt naar verluidt zes miljoen euro voor vijftig procent van de eigendomsrechten van Arnaíz.

De aanvaller zou hiermee uitgroeien tot de recordaankoop van Leganés. Wanneer de voorgestelde transferconstructie daadwerkelijk wordt doorgevoerd, zou Barcelona in staat zijn Arnaíz terug naar Catalonië te halen. De kans dat de regerend Spaans landskampioen dit doet, lijkt echter klein: Arnaíz heeft in Barcelona nauwelijks toekomst vanwege de moordende concurrentie en Barça hoopt vooral financieel te profiteren van een eventuele doorverkoop op de lange termijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws