'Chelsea speelt in op mogelijk vertrek Courtois en omcirkelt 'primary target''

'Chelsea speelt in op mogelijk vertrek Courtois en omcirkelt 'primary target''

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 15:09vr 27-07-2018 om 15:09

Chelsea bereidt zich voor op een leven na Thibaut Courtois. Everton-doelman Jordan Pickford (24) is in beeld als opvolger van de 26-jarige Belg.

Dat meldt Sky Sports. Pickford is de 'primary target' van Chelsea, mocht Courtois deze zomer Stamford Bridge verlaten. De Belgische doelman lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een terugkeer naar Madrid, waar zijn kinderen nog steeds wonen. Real Madrid zou hem willen overnemen.

Als Courtois inderdaad vertrekt, dan schakelt Chelsea door naar Pickford. De Engelse doelman maakte veel indruk tijdens het WK met Engeland, terwijl hij na zijn debuutseizoen bij Everton werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Chelsea prefereert Pickford boven Kasper Schmeichel (Leicester City) en Jack Butland (Stoke City).

Everton betaalde een jaar geleden zo'n dertig miljoen euro voor Pickford, die nu een veelvoud van zijn bedrag waard lijkt. Sinds vorige week is Alisson Becker door zijn transfer naar Liverpool de duurste doelman ter wereld met een prijskaartje van 62,5 miljoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws