'Gent toont interesse in nieuwe rechtsachter, die wil vertrekken'

'Gent toont interesse in nieuwe rechtsachter, die wil vertrekken'

27-07-2018 14:31
1

KAA Gent haalt er mogelijk nog een nieuwe rechtsachter bij. Kingsley Ehizibue van PEC Zwolle wordt gelinkt aan de Buffalo's en diverse clubs uit Duitsland. Hij acht zichzelf al klaar voor een stapje hogerop.

"Als er iets komt dat voor zowel mij als de club goed is, sta ik daarvoor open. Ik wil een mooie stap maken", vertelt Ehizibue aan De Stentor. "Ik heb nu een jaar op deze positie (rechtsback, red.) gespeeld en volgens mij is dat best goed gegaan. Ik voel me dan ook klaar voor de volgende stap, al zal mijn rendement nog omhoog moeten. Ik heb maar een paar assists gegeven. Dat was gewoon slecht."

Mocht hij vertrekken, dan gaat Ehizibue voor een club die als springplank kan fungeren. "De Premier League is mijn droom, maar je moet ook reëel zijn. Ik denk dat ik daar een tussenstop voor nodig heb. Daar zijn ook wel andere sterke competities voor", aldus de vleugelverdediger. "In het voetbal kan het ineens snel gaan. Dit kan mijn laatste week bij PEC Zwolle zijn, ondanks dat er nu nog niks concreets ligt."