UPDATE: 'Liverpool begrijpt boodschap en laat vraagprijs Markovic zakken'

UPDATE: 'Liverpool begrijpt boodschap en laat vraagprijs Markovic zakken'

31-07-2018 17:45
12

Anderlecht had Lazar Markovic graag nog binnen de club willen houden maar het ziet er naar uit dat de Serviër binnenkort gaat tekenen bij het Griekse Olympiakos.

Verschillende Engelse media melden dat Markovic overeenstemming heeft bereikt met de Griekse topclub voor een transfer. In 2014 betaalde Liverpool nog 25 miljoen euro voor Markovic, dat toen overkwam van het Portugese Benfica.

Afgelopen seizoen speelde Markovic op huurbasis bij Anderlecht en paars-wit had naar verluidt ook interesse in een verlengd verblijf van de middenvelder. De 24-jarige Markovic is momenteel op tournee in Amerika met Liverpool maar zal snel naar Griekenland vliegen om alles in orde te brengen.

Update 31/07, 17.45: De transfer van Markovic naar Olympiakos is nog altijd niet rond. De Grieken willen geen acht miljoen euro voor de Serviër betalen. Liverpool laat daarom de vraagprijs zakken. Volgens The Guardian zou Liverpool nu akkoord gaan met een bod van vijf - zes miljoen euro. Bij Anderlecht staat Markovic niet meer bovenaan het verlanglijstje