'Man City accepteert bod van 18 miljoen': ontdekking ziet vertrek niet zitten

'Man City accepteert bod van 18 miljoen': ontdekking ziet vertrek niet zitten

27-07-2018 10:59
5

Manchester City heeft een bod van Wolverhampton Wanderers op Oleksandr Zinchenko geaccepteerd, maar Zinchenko wil niet vertrekken bij de Premier League-kampioen. Dat vertelt hij in gesprek met The Mirror.

Wolves is bereid om het clubrecord te breken en heeft liefst achttien miljoen euro over voor de 21-jarige Zinchenko. De Oekraïense middenvelder staat ook in de belangstelling van Fulham, dat net als Wolverhampton promoveerde naar de Premier League. Zinchenko zit echter helemaal niet te wachten op de interesse.

"Om eerlijk te zijn, ik denk dat Manchester City momenteel een van de beste teams ter wereld is", laat de linkspoot weten aan The Mirror. "Iedereen droomt ervan om hier te spelen en dat geldt voor mij ook. Ik probeer elke dag te leren en wil hier vechten voor mij kans."

Ik ben overal klaar voor, dat moet als een professional", vervolgt Zinchenko. "Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar ik droom ervan om hier te blijven." Zinchenko werd vorig seizoen door Pep Guardiola getest als vleugelback en het talent maakte een sterke indruk tijdens zijn veertien optredens. Blijkbaar was het desondanks niet genoeg om aan boord te kunnen blijven.