'Dikke' Shaw uitgelachen op social media: 'Nu eenmaal zo gebouwd, net als Rooney'

'Dikke' Shaw uitgelachen op social media: 'Nu eenmaal zo gebouwd, net als Rooney'

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 07:51vr 27-07-2018 om 07:51

Manchester United-back Luke Shaw was afgelopen zomer het mikpunt van spot op social media, nadat hij tijdens zijn vakantie op Ibiza met een buikje werd gespot. De 23-jarige Engelsman is zich echter van geen kwaad bewust.

Volgens Shaw heeft hij helemaal geen problemen met overgewicht. "Dat kunnen mensen wel beweren, maar ik ken mijn eigen lichaam", vertelt hij aan The Guardian. "Ik lijk altijd dikker, omdat ik nu eenmaal zo gebouwd ben. Ik heb hetzelfde type lichaam als Wayne Rooney." De linksback heeft de bewuste foto echter ook gezien en besloot daarop om de sportschool op te zoeken. "Ik heb harder gewerkt dan ooit tevoren en niet alleen voor de 'haters'. Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen wil ik er tien keer beter uitzien dan op die foto."

Shaw staat aan de vooravond van zijn vijfde seizoen op Old Trafford, waar hij zijn belofte nog niet in heeft kunnen lossen. Bovendien botste hij meerdere malen met manager Jose Mourinho. Dit seizoen moet alles echter anders worden, vindt de zevenvoudig Engels international. "Het zou te makkelijk zijn om maar te zeggen: ik wil weg. Mijn contract loopt na dit seizoen af en ik wil een nieuwe verdienen. Ik weet dat de club in mij gelooft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws