‘Club Brugge loopt een slordige twaalf miljoen euro mis’

‘Club Brugge loopt een slordige twaalf miljoen euro mis’

27-07-2018 08:51
42

Anthony Limbombe maakte afgelopen seizoen een sterk seizoen mee bij Club Brugge. De vleugelspeler aast dan ook op een transfer en het Engelse Huddersfield was tot nu toe het concreetst. Nu zou die club echter uit de transferperikelen omtrent Limbombe stappen.

Volgens Het Laatste Nieuws was Huddersfield zo goed als akkoord met Club Brugge. Blauw-Zwart stond een transfer van Limbombe dan ook niet in de weg maar de Engelse club kon naar verluidt geen akkoord vinden met de speler en een transfer zou dan ook van de baan zijn.

Bij Club Brugge wordt er wel nog steeds verwacht dat Limbombe zal vertrekken. Tegen Standard was de buitenspeler er al niet bij en ook in de competitie is de kans zeer klein dat Limbombe zal spelen. Nu is het enkel nog afwachten of Huddersfield of een andere club nog komt aankloppen.

Update 27/07, 08u45:

Het afspringen van de deal tussen het Engelse Huddersfield en Anthony Limbombe betekent een fikse tegenvaller voor Club Brugge. Het Nieuwsblad meldt dat Blauw-Zwart zo een slordige twaalf miljoen euro misloopt. De 24-jarige Limbombe zou nog wel andere opties hebben maar het is nog afwachten of een definitieve transfer kan worden afgerond.