OFFICIEEL: WK-ster wordt de concurrent van Tielemans

OFFICIEEL: WK-ster wordt de concurrent van Tielemans

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 15:10vr 27-07-2018 om 15:10

Aleksandr Golovin lijkt hard op weg om zijn loopbaan bij AS Monaco te vervolgen. De Russische WK-uitblinker werd eerder deze zomer nog aan Chelsea, FC Barcelona en Juventus gelinkt, maar is naar verluidt op weg naar Monaco om zijn medische keuring te ondergaan.

Chelsea leek lange tijd in pole position te liggen voor de 22-jarige middenvelder. The Blues hadden naar verluidt zelfs al een akkoord met diens huidige werkgever CSKA Moskou, maar dat werd later met klem ontkend door de Russen. Sky Sports meldt woensdagavond dat Chelsea en CSKA er na wekenlang onderhandelen niet uit zijn gekomen en dat AS Monaco met Golovin aan de haal gaat.

Golovin is volgens berichten in de Franse pers 35 miljoen euro kwijt aan Golovin, die in Moskou nog een contract tot de zomer van 2021 had. De nummer twee van het voorbije Ligue 1-seizoen heeft al voor 66 miljoen euro aan spelers binnengehaald deze zomer. Onder meer Willem Geubbels, Jean-Eudes Aholou, Antonio Barreca en de Guinees Pelé kwamen al naar het prinsdom.

Update 27/07, 15.10: De transfer van Aleksandr Golovin naar AS Monaco is volledig rond. De ster van Rusland op het WK tekende in het Prinsdom een contract van vijf seizoenen. Youri Tielemans heeft er dus een concurrent/ploegmaat bij. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws