UPDATE: 'Twee Duitse middenmoters trekken aan de mouw van Genkse spits'

UPDATE: 'Twee Duitse middenmoters trekken aan de mouw van Genkse spits'

30-07-2018 15:33
5

Bij KRC Genk hebben ze momenteel voldoende spitsen. Bij een goed bod mag er misschien nog wel eentje weg. Nikolas Karelis werd al in verband gebracht met enkele clubs. En nu valt ook de naam van Mbwana Aly Samatta als mogelijk uitgaande transfer.

Het is Sacha Tavolieri, die woensdag met een verhaal over Samatta naar buiten komt. De Waalse journalist, die regelmatig een roddel verspreidt, beweert dat Genk momenteel praat met Levante over een transfer van Samatte.

Volgens Tavolieri bedraagt de transfersom circa vijf miljoen euro. Samatta kwam in januari 2016 naar ons land. Bij Genk heeft de Tanzaniaan nog een contract tot 2020. Levante eindigde vorig seizoen op de vijftiende plaats in de Primera Division.

Update 23u50: Samatta is bijzonder gegeerd, want Levante is niet de enige ploeg die interesse toont. Cadena Ser meldt dat er ook interesse is vanuit de Bundesliga. Een club werd echter niet genoemd.

Update 15u33Transfermarkt weet nu ook welke Duitse clubs Samatta op de radar hebben. Zowel FSV Mainz 05 als Hertha Berlijn zien de komst van de Genkse spits zeker zitten.