OFFICIEEL: Waasland-Beveren plukt nieuwe aanvaller weg bij Inter Milan

OFFICIEEL: Waasland-Beveren plukt nieuwe aanvaller weg bij Inter Milan

26-07-2018 14:05
1

Waasland-Beveren staat op het punt om Francesco Forte over te nemen van Internazionale. De Italiaanse spits zou een contract voor drie seizoenen tekenen op de Freethiel.

Dat meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Waasland-Beveren is al langer op zoek naar aanvallend geweld en heeft zijn gewenste aanvaller eindelijk beet. Forte zou woensdag naar België vliegen om zijn medische testen te laten afnemen en zijn transfer af te ronden.

De 25-jarige aanvaller kon bij Inter nooit doorbreken. Hij kwam niet verder dan één wedstrijd en werd de laatste jaren keer op keer uitgeleend aan kleinere Italiaanse clubs. Vorige seizoen zat hij bij Spezia in de Serie B, waar hij zes doelpunten wist te scoren.

Update 26/07, 14:05:

Waasland-Beveren heeft de transfer van Franscesco Forte wereldkundig gemaakt. De 25-jarige Italiaan komt over van Inter Milan en tekent een contract voor drie seizoenen op de Freethiel. ‘Forte is een linksvoetige centrumaanvaller. Hij koos voor het nummer negen. Het bestuur van Waasland-Beveren rekent er keihard op dat de Italiaanse spits voor doelpunten zal zorgen. Hij heeft al meermaals bewezen over de nodige kwaliteiten te beschikken. Aan hem om die nu aan de Beverse supporters te laten zien. We hopen dat hij zijn naam niet gestolen heeft en kijken er alvast naar uit om het te ontdekken’, zo meldt Waasland-Beveren op zijn officiële website.